Salata cu anchoa

de Constelatialeu in Salate, 23 Feb 2017 | 4544 vizualizari

 

Cum zic niste clasici in viata sau morti, nu se stie starea lor.....a clasicilor, ca starea pestisorilor anchoa e clara......Dragostea e o salata.....si nu neaparat dulce, ca ni se poate apleca de prea mult dulce, musai sa echilibram si cu ceva sarat.....si cum mie imi place anchoa, incat as manca si cu tort.....am zis ca musai sa fac o salatica .. Concluzie Dragostea e o salata cu  Anchoa belizensis cica asta e ala micul pestisorul argintiu, ca mai este si unul mare Anchoa spinifer....

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi albi potriviti
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 100 g anchoa
  • ulei din conserva de anchoa
  • otet
  • 10 masline naturale
  • 1 ou fiert tare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu anchoa:

Curatam cartofii si ii taiem cubulete mici, ii punem la fiert, in apa cu sare; cand sunt fierti, ii scoatem si turnam peste ei asa calzi, 1 lingura de ulei in care a stat pestisorul anchoa, amestecam usurel, apoi adaugam ceapa verde taiata marunt, maslinele taiate fasioare si anchoa maruntita, picuram si putin otet, in functie de cat de acru dorim, omogenizam. La final, adaugam oul fiert taiat felioare. Cam asa stam cu dragoastea asta sarata, parol ca-i buna rau. Jumate am mancat-o calduta, acum astept sa se raceasca....

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu anchoa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Constelatialeu 1

23.02.2017, 22:24

Multumesc dragutilor !

anca_rm 1

24.02.2017, 09:29

tare buna salata ta , si mie imi place anchoa

miki_a 1

26.02.2017, 13:28

Bună salată!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata colorata