Salata cu ansoa, naut si rucola

de mihaelar63 in Salate, 12 Dec 2019 | 1780 vizualizari

 

  Am preparat o salata consistenta cu naut, picanta de la rucola si cu ansoa. Perfecta pentru cina !!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva anchoa sarate in ulei de masline
  • 1 conserva anchoa in ulei de masline si oregano
  • 250 gr rucola
  • 200 gr rosii cherry
  • 100 gr masline negre
  • 10 cm tulpina praz
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 1 lamaie -zeama
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu ansoa, naut si rucola:

  1. Rucola se spala si se scurge de excesul de apa .
  2. Legumele se spala . Rosiile si maslinele se taie in doua .
  3. Prazul se taie marunt impreuna cu ardeiul rosu .
  4. Se scurge nautul din conserva si se limpezeste intr-o sita cu apa rece.
  5. Se scurge uleiul de pe conserve si se amesteca cu zeama de lamie si oregano uscat .
  6. Mi-a placut ideea  cu gustul de oregano si am dorit sa-l accentuez .
  7. Amestecati cu acest dresing ,rucola , ardeiul , prazul si nautul .
  8. Nu mai este nevoie de sare ,anchoa este sarata suficient .
  9. Nu este nevoie de piper , rucola da  gust picant .
  10. Asezati pe deasupra in mod aleatoriu , rosiile , maslinele si pestii .
  11. Serviti salata de anso , naut si rucola cu bruschete de paine prajita .

             Pofta  buna !!!

TIPS-URI

1

Nu mai este nevoie de sare anchoa este sarata suficient .

2

Nu este nevoie de piper , rucola da gust picant .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu ansoa, naut si rucola" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata cu varza de China