Salata cu carne de vitel

de nico15 in Salate, 5 Noi 2010 | 2282 vizualizari

 

Rafinata

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de muschi de vitel(100 g fiecare)
  • ½ de salata verde
  • 2 cepe(1 ceapa rosie, 1 ceapa obisnuita)
  • ½ ardei gras rosu
  • ½ ardei verde,
  • ½ telina
  • 1 morcov
  • vin rosu
  • ½ de pahar alb
  • 2 catei de usturoi
  • sare, piper
  • 50 g de parmezan
  • 1 borcan mic de iaurt
  • 2-3 linguri de smantana
  • zeama de la ½ de lamaie
  • un pic de ulei
  • Pt design-ul farfuriei folosim reductie de acetto balsamico si wasabi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu carne de vitel:

Bucatile de friptura se vor aseza intr-o marinada dupa cum urmeaza:



morcovul, telina, ceapa normala se curata si se taie rondele, se zdrobesc cateii de usturoi se sareaza pipereaza se pune vinul,se introduce carnea lasandu-se peste noapte.



A doua zi se scoate carnea si se va pregati pe gratar, cand este gata se scoate si se va taia in cubulete potrivite. Salata se spala si se rupe in bucati mai mari, ceapa rosie se taie julien, ardeiul bare. Se amesteca legumele se sareaza si pipereaza se adauga bucatelele de carne.



Separat facem dressingul din: smantana, iaurt, zeama de lamaie si un pic de ulei, se bate bine cu telul.



Dupa care trecem la aranjarea farfuriei cat mai frumos, facem un desen din acetto balsamico, aranjam cu cateva picaturi de wasabi, se va lua o forma rotunda si aranjam salata in forma de rotund, se rade parmezan si se poate servi.





Pofta Buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu carne de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

nico15 1

05.11.2010, 21:28

Merciiiii Rocsiii

epurasha2bb 1

06.11.2010, 11:02

chiar rafinata!5f!

vanilla 1

09.11.2010, 16:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dobos

de anca_rm 6

la 11:30

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

RETETA RECOMANDATA
Bratara de Rubin