Salata cu carne de vitel

de nico15 in Salate, 5 Noi 2010 | 2369 vizualizari

 

Rafinata

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de muschi de vitel(100 g fiecare)
  • ½ de salata verde
  • 2 cepe(1 ceapa rosie, 1 ceapa obisnuita)
  • ½ ardei gras rosu
  • ½ ardei verde,
  • ½ telina
  • 1 morcov
  • vin rosu
  • ½ de pahar alb
  • 2 catei de usturoi
  • sare, piper
  • 50 g de parmezan
  • 1 borcan mic de iaurt
  • 2-3 linguri de smantana
  • zeama de la ½ de lamaie
  • un pic de ulei
  • Pt design-ul farfuriei folosim reductie de acetto balsamico si wasabi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu carne de vitel:

Bucatile de friptura se vor aseza intr-o marinada dupa cum urmeaza:



morcovul, telina, ceapa normala se curata si se taie rondele, se zdrobesc cateii de usturoi se sareaza pipereaza se pune vinul,se introduce carnea lasandu-se peste noapte.



A doua zi se scoate carnea si se va pregati pe gratar, cand este gata se scoate si se va taia in cubulete potrivite. Salata se spala si se rupe in bucati mai mari, ceapa rosie se taie julien, ardeiul bare. Se amesteca legumele se sareaza si pipereaza se adauga bucatelele de carne.



Separat facem dressingul din: smantana, iaurt, zeama de lamaie si un pic de ulei, se bate bine cu telul.



Dupa care trecem la aranjarea farfuriei cat mai frumos, facem un desen din acetto balsamico, aranjam cu cateva picaturi de wasabi, se va lua o forma rotunda si aranjam salata in forma de rotund, se rade parmezan si se poate servi.





Pofta Buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu carne de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

nico15 1

05.11.2010, 21:28

Merciiiii Rocsiii

epurasha2bb 1

06.11.2010, 11:02

chiar rafinata!5f!

vanilla 1

09.11.2010, 16:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere

de oanapl 6

ieri la 23:37

Tarta cu prune și branza

de oanapl 6

ieri la 23:29

Garnitura de varza cu fasole

de xana 5

ieri la 16:34

Tort cu frisca si fructe

de xana 5

ieri la 15:04

RETETA RECOMANDATA
Salata de ghebe cu usturoi