Salata cu carne de vitel

de nico15 in Salate, 5 Noi 2010 | 2134 vizualizari

 

Rafinata

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de muschi de vitel(100 g fiecare)
  • ½ de salata verde
  • 2 cepe(1 ceapa rosie, 1 ceapa obisnuita)
  • ½ ardei gras rosu
  • ½ ardei verde,
  • ½ telina
  • 1 morcov
  • vin rosu
  • ½ de pahar alb
  • 2 catei de usturoi
  • sare, piper
  • 50 g de parmezan
  • 1 borcan mic de iaurt
  • 2-3 linguri de smantana
  • zeama de la ½ de lamaie
  • un pic de ulei
  • Pt design-ul farfuriei folosim reductie de acetto balsamico si wasabi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu carne de vitel:

Bucatile de friptura se vor aseza intr-o marinada dupa cum urmeaza:

morcovul, telina, ceapa normala se curata si se taie rondele, se zdrobesc cateii de usturoi se sareaza pipereaza se pune vinul,se introduce carnea lasandu-se peste noapte.

A doua zi se scoate carnea si se va pregati pe gratar, cand este gata se scoate si se va taia in cubulete potrivite. Salata se spala si se rupe in bucati mai mari, ceapa rosie se taie julien, ardeiul bare. Se amesteca legumele se sareaza si pipereaza se adauga bucatelele de carne.

Separat facem dressingul din: smantana, iaurt, zeama de lamaie si un pic de ulei, se bate bine cu telul.

Dupa care trecem la aranjarea farfuriei cat mai frumos, facem un desen din acetto balsamico, aranjam cu cateva picaturi de wasabi, se va lua o forma rotunda si aranjam salata in forma de rotund, se rade parmezan si se poate servi.


Pofta Buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu carne de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

nico15 1

05.11.2010, 21:28

Merciiiii Rocsiii

epurasha2bb 1

06.11.2010, 11:02

chiar rafinata!5f!

vanilla 1

09.11.2010, 16:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!