Salată cu macrou afumat

de Satisfyyourcravings in Peste, 21 Mai 2013 | 1196 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 macrou afumat, tăiat bucăți mari, fără oase
  • 125 grame sparanghel
  • 4 felii lămâie
  • 70 grame mix de salată
  • ulei de măsline
  • sare/piper
  • 1/3 legătură mărar proaspăt, tocat
  • 70 ml iaurt cu 0% grăsimi
  • 1 linguriță suc de lămâie
  • 1 cățel de usturoi tocat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată cu macrou afumat:

Sparanghelul se gătește la aburi 5-6 minute. Se lasă la răcit, apoi se amestecă cu salata, ulei de măsline, sare și piper.


Feliile de lămâie se rumenesc într-o tigaie, la foc mediu, fără ulei câte 1 minut pe parte, apoi se scot pe o farfurie.


Iaurtul se amestecă cu usturoiul, sare, piper, sucul de lămâie și mărarul.


Se așează salata pe un platou, iar deasupra bucățile de macrou și feliile de lămâie. Se consumă împreună cu sosul de iaurt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salată cu macrou afumat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Lavinia 1

21.05.2013, 13:38

super

Cris2711 1

21.05.2013, 15:54

minunat arata

Satisfyyourcravings 1

06.04.2014, 09:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

RETETA RECOMANDATA
Mixt de peste prajit in tuci