Salata cu spanac, portocale si fistic

de -Licurici- in Mancaruri de post, 19 Mar 2016 | 3317 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o mana de spanac baby;
  • 3-4 ridichii mici;
  • un sfert de fenicul;
  • o jumatate de portocala;
  • o jumatate de portocala rosie;
  • 30 g fistic maruntit;
  • marar;
  • dressing pt salata (am avut de la KFC).
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu spanac, portocale si fistic:

  1. Am spalat spanacul si l-am lasat la uscat.
  2. Ridichiile le-am taiat pe jumatate, portocalele le-am taiat rondele, apoi in 4, iar fenicului l-am taiat fasii.
  3. Am curatat fisticul, apoi l-am maruntit cu cutitul.
  4. Am asamblat salata intr-un castron astfel: spanac, ridichii, portocale, fenicul, fistic si putin marar tocat.
  5. La final, am pus dressingul peste salata.

TIPS-URI

1

Dressingul se poate face dupa bunul plac, eu am avut o punga de la KFC si din cauza asta l-am folosit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu spanac, portocale si fistic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cupcakes cu vanilie si confetti - Reteta perfecta pe gustul copiilor

pe 27.05 la 18:17

Brioșe cu ou și gorgonzola dulce

pe 27.05 la 16:02

Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola

pe 27.05 la 15:14

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata cu spanac, ridichi si cas de oaie