Salata de beouf

de nyana in Salate, 3 Ian 2010 | 5514 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne slaba de vitel
  • 12 cartofi medii
  • 6 morcovi potriviti
  • 1 telina mijlocie
  • 1 pastarnac mare
  • 3 radacini patrunjel
  • 10 castraveti murati in saramura si decojiti
  • 6 gogosari murati
  • mustar
  • sare
  • piper si masline
  • maioneza din 2 oua fierte si unul crud
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de beouf:

Se fierb separat cartofii cu coaja  , iar dupa fierbere se decojesc si se taie marunt,carnea se fierbe si cand este jumatate fiarta se pune restul de legume la fiert. cat timp fierb legumele se vor iata castravetii si gogosarii marunt se storc si se pun peste cartofi . Cand zarzavatul este fiert  se scot si se taie marunt si carnea se va taia tot marunt , se desfac maslinele in doua si se vor mai taia(in fct cat de mari sunt maslinele)dak mai este cazul. Se pun peste toate legumele fierte 3 linguri mari de maioneza , 2 linguri de mustar , sare piper si se amesteca f bine. Se  va pune compozitia pe platouri se orneaza cu maioneza si gogosari si castraveti murati.

POFTA BUNA

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de beouf" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata de beouf