Salata de boeuf

de Julie in Aperitive / Garnituri, 14 Aug 2010 | 8982 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 400 g morcov
  • mazare - o cutie mica
  • o telina potrivita
  • o radacina pastarnac
  • 300 g carne de porc (fara grasime)  sau un piept de pui
  • castraveti murati-  un borcan de 800g (cam 6-7 bucati)
  • 4-5 gogosari in otet
  • sare, piper

Pentru maioneza:

  • 4 galbenusuri( 2 fierte, 2 crude)
  • 0,5 l ulei
  • 2 lingurite mustar clasic
  • zeama de lamaie
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de boeuf:

Se pun la fiert cartofii in coaja.

Separat se fierb morcovul, telina si pastarnacul.

In alt vas se fierbe carnea.

Dupa ce au fiert cartofii ,se pun in apa rece si

se curata de coaja ,apoi se taie cuburi mici.

Morcovul, telina, pastarnacul, carnea , castravetii si gogosarii

se taie de asemenea in cuburi.

Toate se pun intr-un vas mai mare ,sa poata fi amestecate.

Se adauga mazarea, sare si piper dupa gust si se amesteca.

La sfarsit adaugam 2-3 liguri cu maioneza si amestecam din nou.


Preparam maioneza:

Se paseaza cu o furculita galbenusurile fierte, se adauga galbenusurile crude si se amesteca cu mixerul, incorporand si uleiul in fir subtire. Dupa ce a crescut maioneza, se pune mustarul, sarea si zeama de lamaie, dupa gust.


Se aseaza salata pe platou si se intinde deasupra restul de maioneza.

Se decoreaza dupa imaginatia fiecaruia.

Se serveste rece ca aperitiv.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de boeuf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Julie 1

15.08.2010, 10:16

Nadina,te-am prins!

babi5 1

07.10.2014, 15:43

T

Bya Ralu 1

27.11.2014, 11:01

Bună

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

8010 puncte

Rocsi

6200 puncte

Constelatialeu

5610 puncte

mihaelar63

5260 puncte

RODIMUR

4790 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Musaca de cartofi cu varza si carne
  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Garnitura de artofi evantai