Salata de boeuf 3

de pity19 in Salate, 25 Oct 2014 | 1718 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o caserola piept de pui dezosat ( fara piele )
  • o caserola ciuperci pleurotus
  • 2 borcane mari mazare
  • 4 morcovi mari
  • 5 cartofi mari
  • un borcan castraveti murati mici
  • Maioneza : 3 galbenusuri crude + 2 galbenusuri fierte + 1 lingura mustar + ulei jumatate de litru + sare , piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de boeuf 3:

Pieptul de pui il taiem felii si il punem la fiert ;


Cartofii , morcovii , ii curatam si tocam marunt ; Punem la fiert in apa cu sare ;


Clatim ciupercile , tocam marunt si punem la fiert ;


Taiem castravetii marunt ;


Mazarea o scurgem bine de zeama ;


Cand legumele au fiert le scurgem de apa si punem intr-un castron peste mazare ;


Ciupercile le scurgem bine de zeama si punem in castron ;


Adaugam si castravetii murati ;


Pieptul de pui il taiem marunt ;


Amestecam totul .


Condimentam cu sare si piper dupa gust .


Maioneza : Amestecam galbenusurile crude si cele fierte cu o lingura de mustar , sare si piper ; Amestecand continuu intr-o singura parte , adaugam incet , incet ulei , pana cand devine o maioneza cu o consistenta potrivita .


Cu o lingura turnam maioneza in castron , amestecam bine .


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de boeuf 3" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

dantes 1

26.10.2014, 10:14

Buna!

elucubratiiculinare 1

26.10.2014, 16:27

nu refuz o portie

Bya Ralu 1

26.10.2014, 18:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite aperitiv, cu șuncă și cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 20:30

Mere la borcan pentru deserturi

de Rocsi 9

ieri la 20:14

Mini tarte cu conopida si broccoli

de oanapl 5

ieri la 19:55

Pasta alla puttanesca

de xana 5

ieri la 18:09

RETETA RECOMANDATA
Salata cu ton,masline si boabe de porumb-La multi ani,Adinuta!