Salata de boeuf cu piept de pui

de Bucataras Medi in Salate, 30 Ian 2014 | 1572 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui dezosati si fara pielita (circa 600 -700 g )
  • 1,5 kg cartofi albi fierti in coaja
  • 750 g morcovi fierti
  • 300 g masline
  • 8 castraveciori murati (dupa gust)
  • 4 gogosari murati (dupa gust)
  • sare
  • maioneza din 3 oua si 600 ml ulei
  • 2-3 fire de patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de boeuf cu piept de pui:

Cartofii spalati ii punem la fiert si ii lasam pana cand ii putem starpunge usor cu ajutorul unei furculite.Ii lasam sa se raceasca,ii decojim si apoi ii taiem sub forma de cubulete. Fierbem si morcovul ,il lasam sa se raceasca ,il curatam si apoi il taiem cubulete. Fierbem carnea in apa rece cu putina sare.Cand este gata fiarta o scoatem din oala in care a fiert ,o lasam sa se raceasca si apoi o taiem cubulete. Gogosarii ii taiem in cubulete ,la fel si castraveciorii.Ii punem intr-o strecuratoare la scurs.


Amestecam intr-un vas cartofii ,morcovul,carnea, gogosarii , castraveciorii si maslinele.Potrivim de sare. La final adaugam maioneza si amestecam cu ajutorul unei linguri de lemn. Asezam salata in boluri si o asezonam cu patrunjel verde sau ornam dupa placul fiecaria.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de boeuf cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

babi5 1

31.01.2014, 13:10

Pushaa 1

31.01.2014, 13:11

Rocsi 1

01.02.2014, 20:00

Este prea buna sa refuz

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Salata de boeuf