Salata de cartofi cu piept de pui in crusta de cocos

de Anastasia in Salate, 10 Feb 2010 | 3136 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui ,
  • 4~5 linguri de fulgi de cocos ,
  • 1 lingurita cury ,
  • 1/2 lingurita sare pentru pieptul de pui ,
  • 500 gr. cartofi ,
  • 2 castraveti acri ,
  • 4~5 oua,
  • 5~7 linguri de ulei,
  • 2 cepe potrivite,
  • zeama de la 1 lamaie mica de dorit sa fie dulce , dar nu foarte acra ,
  • sare ,
  • un varf de lingurita zahar ,
  • cateva masline ,
  • ulei de masline ,
  • marar taiat marunt.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de cartofi cu piept de pui in crusta de cocos:

Se pun la fiert cartofii in apa cu sare, dupa ce au fiert, se curata de coaja si se taie cuburi. Se lasa sa se raceasca. In acest timp, se fierb 3 oua tari si se curata de coaja. Cu doua galbenusuri fierte si unul nefiert, uleiul, 1 lingurita mustar , sare si 1~2 linguri zeama de lamaie se face o maioneza .


Celelalte doua galbenusuri se zdrobesc si se adauga cartofilor, la fel si albusurile fierte. Se pot pastra 2-3 jumatati de albus pentru ornat.


Ceapa se curata si se taie marunt iar castravetii acri se taie tot fasii . Se adauga si acestea la cartofi. Se pune si maioneza si se amesteca bine.


Se aranjeaza salata si se orneaza cu albusuri de ou (fasii sau "zapada") marar tocat matunt si masline, se stropeste cu zeama de lamaie si ulei de masline .


Pieptul de pui se taie rondele se sareaza se unge cu cury se da prin fulgii de cocos si se prajesc pe ambele parti dupa care se taie fisii si se pun peste salata .Salata se serveste rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cartofi cu piept de pui in crusta de cocos" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

oana_pisicutza16 1

15.04.2012, 23:48

Bya Ralu 1

05.09.2013, 11:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Salata nemteasca