Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Retete de suflet
Imi plac tare mult dovleceii, de aceea caut mereu cate o varianta noua sa ii pregatesc. De data aceasta i-am facut o salata de post.
Curatam dovleceii de coaja si ii taiem cuburi. Ii punem la fiert pana se inmoaie intr-un oala acoperiti cu apa si un praf de sare.
Scurgem dovleceii bine si ii lasam sa se raceasca. Dupa ce s-au racit ii mixam bine. Procedam la fel si cu cartoful intr-un vas separat. Dupa ce s-a racit il presam cu dosul unei furculite, adaugam mustarul,sare, zeama de lamaie si frecam cu uleiul obtinand o maioneza de post.
Amestecam cele 2 compozitii la care adaugam piperul si busuiocul.
Dam salata la rece pana in momentul servirii.
Servim cu paine prajita.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult