Conopida Popcorn

de -Miti- in Mancaruri de post, 8 Noi 2012 | 4010 vizualizari

 

Am noroc de niste maruntele care mananca legume,una dintre ele chiar le prefera crude,dar nu ma asteptam ca si conopida sa fie pe lista preferintelor lor. Chiar si negatita!

Acest preparat a avut mare succes,atat de mare ca iar am fost lasata doar ca sa gust. Pe langa celelalte ingrediente am folosit si paprika afumata,care noua ne place tare mult.


I

 

INGREDIENTE

  • o jumatate de conopida
  • o lingura de pudra de ceapa
  • o lingurita de pudra de usturoi
  • o lingurita de paprika afumata
  • sare si piper negru,proaspat macinat
  • putin ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida Popcorn:

Conopida se spala si se curata in bucatele mici,de marimea popcornului. Se amesteca impreuna cu condimentele si uleiul si se pun intr-o tava.


Se da tava la cuptor si se tine pana cand conopida incepe sa se rumeneasca,dar nu uitam sa scuturam tava din cand in cand.


Se serveste deindata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida Popcorn" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Sim0na 1

09.11.2012, 22:00

Cred ca am mai vazut poza asta undeva

Panacris 1

11.11.2012, 17:13

Super! Eu si zmeul cel mic, cand gatim mancam morcovi, gulie si varza cruda Zmeul cel mic, zici ca e un iepure asa rontaie din varza Tocmai am gatit conopida, dar mai e si maine o zi

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de post cu conopida