Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am incercat de curand aceasta fasole si vreau sa va spun ca mi-a placut foarte mult.
Are o multime de proprietati si este vedeta leguminoaselor. Mai multe informatii https://viataverdeviu.ro/fasolea-ochi-negru-proprietati
Indiferent cum o gatesti, are gustul ei aparte.
Cum am putine salate in portofoliu, m-am gandit sa mai postez una.
Fasolea fiarta o scurgem de surplusul de lichid.
Intr-un castron amestecam toate ingredientele, asezonam cu sare si piper dupa gust.
La sfarsit adaugam uleiul, amestecam si lasam pentru 15 minute la rece.
Avocado il curatam, scoatem samburele si-l taiem in doua, dam deoparte.
Se umplu jumatatile de avocado si se presara cu patrunjel.
Pofta buna!
1
Pentru ca ca mineralele sa aiba o maxima absorbtie, adaugati patrunjel obligatoriu.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult