Salata de laptuci cu cartofi si oua

de Mihaela11_jo in Salate, 31 Mai 2011 | 3744 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 grame laptuci  
  • 500 grame cartofi  
  • 4 oua  
  • 1 ceapa de marime medie( sau ceapa verde)  
  • otet balsamic  
  • ulei de masline  
  • sare dupa gust  
  • piper proaspat macinat dupa gust  
  • 1 mana de nuci
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de laptuci cu cartofi si oua:

Cartofii se fierb in coaja 20 de minute sau 5 minute in cuptorul cu microunde. Ouale se fierb tari. Frunzele de laptuca se indeparteaza de pe tulpini si se spala bine. Se paseaza cartofii cu ajutorul presei pentru cartofi , se sareaza dupa gust si se aseaza pe un platou. Se taie ouale marunt. Ceapa se taie marunt ;la fel si nucile si se adauga la vinegreta preparata din ulei de masline,otet balsamic, sare si piper dupa gust.

Se toarna peste frunzele de laptuca si ouale taiate marunt si se amesteca usor. Se aseaza salata astfel obtinuta peste cartofi si se decoreaza dupa gust. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de laptuci cu cartofi si oua" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata delicioasa