Salata de paste fusilli, porumb si carote pariziene

de Bucataras Medi in Salate, 18 Iun 2010 | 2790 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • .400 g paste fusilli fara ou
  • .200 g porumb din conserva
  • .200 g carote pariziene
  • .1 legatura patrunjel verde
  • .ulei de masline
  • .otet balsamic
  • .sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de paste fusilli, porumb si carote pariziene:

Se fierb pastele in apa cu un strop de sare, conform instructiunilor de pe ambalaj,apoi se scurg de apa ,se trec printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs.Porumbul din conserva se scurge ,se spala cu apa rece si se lasa si el la scurs intr-o strecuratoare.Carotele se fierb in apa , dupa care se scot pe o farfurie cu ajutorul unei palete.


Taiem patrunjelul marunt.


Amestecam pastele cu porumbul, carotele ,patrunjelul.Adaugam ulei si otet dupa gust, la fel si sarea si piperul.Amestecam bine.


O salata minunata pentru aceste zile de vara dar si o mancare usoara de post.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de paste fusilli, porumb si carote pariziene" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Bucataras Medi 1

20.06.2010, 08:53

chiar te rog sa te servesti Buni.................

Ina 1

20.06.2010, 17:15

Ah, Medi'... Macar nu m-am gandit la caroten . Dar in poza par mai degraba rosii , d'aia credeam ca-i altceva

mena29 1

22.06.2010, 15:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata cu fasole oloaga,sunca,morcovi,usturoi si maioneza