Salata de spanac

de carmenvlad in Salate, 14 Apr 2011 | 1790 vizualizari

 

Recunosc este prima salata de spanac pe care o fac. Aveam o parere preconceputa despre spanac ca si salata dar este o salata aromata, putin crocanta deosebit de gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 300 g spanac
  • 4-5 fire ceapa verde
  • 4-5 ridichi rosii
  • 2 linguri ulei masline
  • 2 linguri otet de mere
  • Sare si piper proaspat macinat
  • Patrunjel si marar verde proaspat tocat

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de spanac:

Spanacul se alege (frunze mai tinere), se spala bine, se rupe in bucati mari si se aseaza in vasul de salata. Se curata si se spala ceapa verde si ridichiile. Se taie in bucati mari (dupa preferinta) si se aseaza peste spanac. Mararul si patrunjelul se spala si se toaca marunt, apoi se presara pe deasupra compozitiei. Intr-un vas se face un dresing din ulei si otet. Se amesteca bine cu un tel si se rastoarna peste salata. Se presara sare grunjoasa si piper proaspat macinat, se amesteca cu o lingura sau furculita de lemn salata si se serveste cu crutoane.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

bucatarimcudiana 1

15.04.2011, 23:37

RuxyRux 1

16.04.2011, 13:43

Cu siguranta e preferata mea...si ce verde frumos! Sanatoasa si delicioasa...Carmen...o alegere minunata

adry88 1

07.05.2011, 15:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Andive cu sos tartar cu ridichi