Salata indragita

de anisoara in Salate, 2 Iul 2010 | 2934 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Minipapanasi - 200 gr.
  • Oua fierte - 4 buc.
  • Gogosari sau ardei marinati -  100 gr.
  • Cascaval de tip tare – 100 gr.
  • Ciuperci marinate – 100 gr.
  • Miez de nuca -60 gr.
  • Sosul :
  • 150 ml de lapte
  • O lingura de faina
  • Galbenusul de la un ou
  • O lingura de unt
  • O lingurita de ulei
  • O lingurita de suc de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata indragita:

Se prepara minipapanasii dupa urmatoarea reteta. http://www.bucataras.ro/retete/8843/degetele-din-piept-de-pui.html


Cascavalul se taie cuburele. Gogosarii se taie in felii grosute. Se impart ouale fierte in patru parti. Ciupercile marinate se spala bine de marinada.


Ca de obicei, se folosesc ciuperci chhampinioan- ele sunt mai gustoase in aceasta salata. Miezul de nuca se faramizeaza in bucatele . Toate se aranjeaza in straturi – urmariti pozele si se toarna sosul preparat deasupra.


Prepararea sosului: Pe tigaie se topeste untul in putin ulei. Se adauga faina si se amesteca pana se topeste toata faina . Laptele se toarna cate putin intr.-una amestecand cu o lingura de lemn pana obtinem o crema uniforma. Se fierbe timp de 5-7 minute. Galbenusul de ou se adauga si se amesteca foarte repede. Se adauga la fel sucul de lamaie si putina sare. La urma se bate bine cu telul pana obtinem o crema finuta si o racim bine.


Se toarna peste ingredientele din salata aranjate in straturi . Se presara deasupra nucile faramitate si ciupercile marinate taiate in doua.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata indragita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mena29 1

03.07.2010, 22:57

nadina73 1

04.07.2010, 22:40

anisoara 1

05.07.2010, 00:29

Mena si Nadina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Poiana cu ciuperci