Salata indragita

de anisoara in Salate, 2 Iul 2010 | 2705 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Minipapanasi - 200 gr.
  • Oua fierte - 4 buc.
  • Gogosari sau ardei marinati -  100 gr.
  • Cascaval de tip tare – 100 gr.
  • Ciuperci marinate – 100 gr.
  • Miez de nuca -60 gr.
  • Sosul :
  • 150 ml de lapte
  • O lingura de faina
  • Galbenusul de la un ou
  • O lingura de unt
  • O lingurita de ulei
  • O lingurita de suc de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata indragita:

Se prepara minipapanasii dupa urmatoarea reteta. http://www.bucataras.ro/retete/8843/degetele-din-piept-de-pui.html


Cascavalul se taie cuburele. Gogosarii se taie in felii grosute. Se impart ouale fierte in patru parti. Ciupercile marinate se spala bine de marinada.


Ca de obicei, se folosesc ciuperci chhampinioan- ele sunt mai gustoase in aceasta salata. Miezul de nuca se faramizeaza in bucatele . Toate se aranjeaza in straturi – urmariti pozele si se toarna sosul preparat deasupra.


Prepararea sosului: Pe tigaie se topeste untul in putin ulei. Se adauga faina si se amesteca pana se topeste toata faina . Laptele se toarna cate putin intr.-una amestecand cu o lingura de lemn pana obtinem o crema uniforma. Se fierbe timp de 5-7 minute. Galbenusul de ou se adauga si se amesteca foarte repede. Se adauga la fel sucul de lamaie si putina sare. La urma se bate bine cu telul pana obtinem o crema finuta si o racim bine.


Se toarna peste ingredientele din salata aranjate in straturi . Se presara deasupra nucile faramitate si ciupercile marinate taiate in doua.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata indragita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mena29 1

03.07.2010, 22:57

nadina73 1

04.07.2010, 22:40

anisoara 1

05.07.2010, 00:29

Mena si Nadina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata de sfecla rosie si peste marinat