Se pun cartofii in coaja la fiert.Ouale se fierb si ele.
Rosia se taie feliute,castravetele si ardeiul.Ceapa se taie solzisori.
Cand s-au fiert cartofii se lasa la racit.Se curata si se taie cubulete.
Se pun intr-un castron cartofii taiati,rosia,ardeiul,maslinele,castravetele,ouale si ceapa.
Se adauga ulei,otet si sare duopa gust.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro