Cartofii ii fierbem in coaja, in apa cu sare. In acelasi timp punem si ouale la fiert.
Curatam cartofii fierti de coaja, apoi ouale si castravetii. Taiem si restul legumelor. Punem apoi intr-un vas cartofii taiati un cuburi, salata verde, ardeii si castravetii taiati felii subtiri, 2 din rosii feliate, maslinele, ridichile feliate si ceapa verde tocata marunt. Turnam dressingul peste acestea, amestecam, apoi punem salata de un platou. Presaram patrunjel verde tocat, apoi decoram cu felii de rosii si de oua.
Pofta buna va doresc!
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro