Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Pentru inceput punem la fiert cartofii in coaja. Intre timp se curata ceapa,avocado,ardeiul si se vor taia dupa cum urmeaza;ceapa julien,avocado cuburi, ardeiul fasii mai lungi si subtiri,castravetele murat se taie rondele.Cartoful dulce eu l-am curatat de coaja si l-am pus separat la fiert deoarece fierbe mai rapid decat ceilalti .Toate acestea dupa ce au fost taiate se vor pune intr-un bol mai mare ,la fel se va proceda si cu cartofii dupa ce s-au racit se vor curata si taia rondele iar cel dulce cuburi mai mari.
Separat intr-un castronel se va pregati sosul astfel;mustarul,usturoiul,uleiul si zeama de la lamaie sarea si piperul se amesteca energic si se rastoarna in castron peste toate celelalte ingrdiente.
pofta buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult