Salata Sara-Nora

de nico15 in Salate, 7 Noi 2010 | 6250 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100-150 gr. de teitei de orez
  • 1-2 piepti de pui
  • ½ salata verde
  • ½ de capatana de ghimbir
  • ½ lamaie
  • 1 legatura ceapa verde
  • ulei de masline si otet de orez
  • / sare / piper
  • 1 lingurita ulei de palmier
  • si un condiment special:4 anotimpuri
  • putin unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Sara-Nora:

 

Pieptul de pui se spala si se taie cubulete potrivite, se pun la fiert, separat se pun la fiert si teiteii de orez. Atat puiul si teiteii se lasa la fiert pana consideram ca sunt fierti bine.

Separat se trece la spalarea salatei verzi si a cepei si se toaca potrivit, se curate si rade ghimbirul pe razatoarea mica, dupa care se adauga peste salata.
Se scoate pieptul de pui si se trage la tigaie in putin unt, dupa ce este facut bine se adauga lamaia peste bucatile de pui si se pun peste salata. Se condimenteaza cu respectivele condimente se amesteca bine si se asezoneaza cu ulei si otet potrivindu-se cu sare si piper. Se scot teiteii dupa ce in prealabil s-au scurs bine si se adauga in salata, la sfarsit se adauga si uleiul de palmier.

Pofta Buna

TIPS-URI

1

Foarte putin ulei de palmier, nu exagerati

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Sara-Nora" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata cu ton