salata seherezada - post

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 21 Mar 2010 | 6513 vizualizari

 

Este varianta de post a salatei mele persane . Am avut musafiri , viitori fini care posteau . La aperitiv am mai servit tofu cu legume si salata de vinete .

 

INGREDIENTE

  • 4 buc cartofi
  • 1 buc sfecla
  •  4 linguri maioneza de post
  • 1 lingura chimen
  • 1 lingurita otet
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
  • praz ptr decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA salata seherezada - post:


  1. cartofii si sfecla se fierb in apa cu sare .se curata de coaja.

  2. cartofii se taie rondele si se amesteca cu putin piper si ulei .

  3. sfecla se taie bastonase si se amesteca cu otet , chimen si maioneza.

  4. se tapeteaza o forma rotunda cu celofan si se pune un strat cu sfecla , unul cu cartofi si iar sfecla .se indeassa bine si se da la rece 1-2 ore .

  5. se rastoarna ,,tortuletul pe un platou si se decoreaza cu praz , sfecla sau salata verde .

 

TIPS-URI

1

daca tineti mai mult la rece , salata va fi si mai gustoasa , aromele intrepatrunzindu-se .

Daca ti-a placut reteta noastra "salata seherezada - post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Andra_Constantinescu 1

18.12.2014, 09:19

anca_rm 1

18.12.2014, 12:12

Panacris 1

06.02.2018, 16:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu sos alioli din maioneza Inedit