salata seherezada - post

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 21 Mar 2010 | 6269 vizualizari

 

Este varianta de post a salatei mele persane . Am avut musafiri , viitori fini care posteau . La aperitiv am mai servit tofu cu legume si salata de vinete .

 

INGREDIENTE

  • 4 buc cartofi
  • 1 buc sfecla
  •  4 linguri maioneza de post
  • 1 lingura chimen
  • 1 lingurita otet
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
  • praz ptr decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA salata seherezada - post:


  1. cartofii si sfecla se fierb in apa cu sare .se curata de coaja.

  2. cartofii se taie rondele si se amesteca cu putin piper si ulei .

  3. sfecla se taie bastonase si se amesteca cu otet , chimen si maioneza.

  4. se tapeteaza o forma rotunda cu celofan si se pune un strat cu sfecla , unul cu cartofi si iar sfecla .se indeassa bine si se da la rece 1-2 ore .

  5. se rastoarna ,,tortuletul pe un platou si se decoreaza cu praz , sfecla sau salata verde .

 

TIPS-URI

1

daca tineti mai mult la rece , salata va fi si mai gustoasa , aromele intrepatrunzindu-se .

Daca ti-a placut reteta noastra "salata seherezada - post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Lorra 1

18.12.2014, 09:07

Andra_Constantinescu 1

18.12.2014, 09:19

anca_rm 1

18.12.2014, 12:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pomana porcului
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

RETETA RECOMANDATA
Taitei cu varza acra si cartofi