Salata speciala Panacris

de Panacris in Salate, 7 Sep 2012 | 1905 vizualizari

 

O combinatie ce chiar mi/a iesit:D E foarte racoritoare si satioasa! :-*

 

INGREDIENTE

  • cartofi rosii de Covasna 4 bucati,
  • morcovi 2 bucati,
  • castraveti murati de vara 4 bucati,
  • oua de prepelita 30 de bucati,
  • file de hering afumat 100 g,
  • iaurt grecesc 250 ml,
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata speciala Panacris:

Cartofii se fierb in coaja, apoi se trec in apa rece se decojesc si se taie cuburi mai mari. Morcovii se fierb separat (mie mi/au ramas de la ciulama:D), apoi se feliaza. Ouale de prepelita se fierb in apa cu ptuina sare, cca. 8 minute, apoi se trec in apa rece si se curata de coaja si se taie rondele. Castravetii murati (covasiti cum se spune in Ardeal, adica murati doar cu sare si o felie de paine!) se taie rondele fine. Fileul de hering se marunteste, eventula daca are cate oase se dau deoparte. Intr/un vas incapator se amesteca usor toate ingredientele, adaugandu/se iaurtul, amestecandu/se in continuare usor pana se inglobeaza. Se serveste rece simpla sau cu paine.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata speciala Panacris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Sim0na 1

09.09.2012, 10:58

Usor de pregatit si foarte satioasa si gustoasa!

adry88 1

09.09.2012, 11:21

foarte buna salata ta

gaby_gabytza 1

09.09.2012, 22:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Salata de icre