Salau bicolor

de mihaelar63 in Salau, 21 Ian 2012 | 3807 vizualizari

 

Salaul este in topul preferintelor mele . Imi place sa-l degust cat mai des, asa ca ma straduiesc a gasi si ghici metode de pregatire si prezentare cat mai diverse.

 

INGREDIENTE

  • 2 salai [ 1 kg / buc]
  • 2 crengute cimbru verde
  • 2 crengute rozmarin verde
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 6 catei usturoi
  • 2 ligurite sare de mare
  • 1/2 pachet unt [60% grasime]
  • 2 linguri ulei porumb
  • 200 gr  felii cascaval Ementaler
  • 220 gr sunca afumata [ Padurea Neagra]
  • 500 gr brocoli congelat 
  • 500 gr morcovi baby  congelati
  • 5 rosii cherry
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau bicolor:

Salaul curatat, spalat ,se incresteaza pe laterale la distanta de un deget latime si se sareaza .


Se pune in burtica untul , usturoiul taiat felii si verdeturile .


Asezati pestii intr-o tava cu hartie de copt ..


Adaugati putin ulei de porumb si dati tava la cuptor 30 min . Din cand in cand stropiti cu sosul format.


Sunca si cascavalul taiate fasii de latimea de un degetse aseaza pe peste intercalat si sa mai da 5 min la cuptor [ atat cat sa se inmoaie putin cascavalul].


Scurgeti sosul de unt format si sotati usor legumele congelate .


Serviti cald decorat cu rosii cherry.


 

TIPS-URI

1

 Transferati cu grija salaul din tava pe platoul de servit casa nu se sfarme .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau bicolor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

alinutzika 1

21.01.2012, 15:43

mama, ce de culori....

mihaelar63 1

21.01.2012, 18:16

Multumesc
Eu spun ca prezentarea face 40% din impresia finala . Iar culorile trebuie sa fie vesele , diverse sa energizeze .
Cred ca am facut salau Feng-shui [ daca exista asa ceva ]

mirela0911 1

22.01.2012, 16:16

un preparat foarte gustos si colorat

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Crochete de peste cu legume