Salau cu ketchup si ghimbir

de mihaelar63 in Salau, 13 Dec 2012 | 2512 vizualizari

 

Doar atat spun: delicios !!!
Binecuvantat fie raul Mures si pescarii lui :D

 

INGREDIENTE

  • 1 salau [1.5 kg ]
  • 5 linguri Ketchup
  • 1 lingura praf de ghimbir
  • 1 lingurita fulgi de usturoi
  • 1 lingurita piper cu lamaie [ Kotyani ]
  • 1 lingurita seminte de busuioc
  • 1 lamaie
  • 100 ml ulei masline
  • 1/2 kapia
  • Patrunjel verde
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau cu ketchup si ghimbir:

Salaul curatat si spalat il taiati in rondele .


Amestecati ketchup , ghimbir , usturoi , busuioc , ulei , zeama de lamaie , piper si sare .


Cu aceasta pasta ungeti feliile de salau si le asezati intr-o tava tapetata cu hartie de copt .


Coaceti la cuptor , foc mediu pana pestele devine rumen [ aprox. 30 min ]


La sfarsit serviti salaul presarat cu patrunjel verde si cubulete de kapia , alaturi de garnitura si salata preferata .Noi am servit cu cartofi cu malai la cuptor si salata de sfecla rosie .

 

TIPS-URI

1

Atentie la curatarea salaului , purtati manusi si ajutati-va de o foarfeca pentru a taia aripioarele si coada . Are oase putine dar care ranesc usor .

2

Nu aruncati capul cand curatati peste , va fi baza unei gustoase ciorbe de peste .

3

Pentru aspect la servire ,, dati luciu '' cu o picatura de ulei de masline .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau cu ketchup si ghimbir" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

ANNA_46 1

13.12.2012, 22:00

Oooaaaaa........super arata . Binecuvantati sa fie toti pescarii ca si al meu e

deyutzky 1

14.12.2012, 22:53

Satisfyyourcravings 1

16.12.2012, 12:39

Exact pe gustul meu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Salau la cuptor