Saleuri cu mac

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2012 | 4066 vizualizari

 

Una dintre cele mai simple retete de saleuri,cu extrem de putine ingrediente

 

INGREDIENTE

aluat

  • 150 gr unt
  • 250 gr branza vaci
  • sare(dupa gust)
  • faina - 300 gr 

pentru uns

  • mac
  • un ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu mac:

Amestecati intr-un vas toate ingredientele.Trebuie sa obtineti un aluat cu consistenta asemanatoare plastelinei.

In functie de continutul de apa al untului poate e necesar sa mai adaugati putina faina sau apa rece .



Formati o bila, o inveliti in folie alimentara si o dati pt 2 ore la rece.

Pe masa infainata intindeti cu sucitorul o foaie de 0,5 cm grosime si taiati fasii de grosimea degetului.

In tava in care ati pus hartie pentru copt puneti "baghetele",le ungeti cu ou batut si presarati mac.

Dati la cuptorul preincalzit,la foc mediu,pana se rumenesc usor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu mac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

gaby_duceag 1

07.01.2012, 10:04

Dana, referitor la reteta, exact!
Nu-i costisitoare deloc.
O sa le mai fac puilor ca tare le-au placut.

Cris2711 1

07.01.2012, 10:28

MIUTA 1

08.01.2012, 18:28

Super bune am pus reteta la favorite

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu parmezan