Salsa de legume cu capere

de Oana in Salate, 28 Mai 2009 | 7086 vizualizari

 

Salata pregatita de Radu Popovici la seminarul culinar Lalla- mai 2009

 

INGREDIENTE

  • 1 rosie mare decojita si fara seminte
  • jumatate de ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 1 castravete decojit
  • un morcov
  • cateva masline
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 lingurite de capere
  • 1 lingurita coaja de lamaie
  • 1 lingura otet balsamic
  • sare, piper alb
  • 2 linhurite oregano uscat
  • feliute de lamaie pentru ornat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salsa de legume cu capere:

Se prepara salsa amestecand intr-un bol toate legumele taiate cubulete cu toate condimentele. S easezoneaza dupa gust cu sare si piper, se acopera si se lasa larece 30 de minute. Se orneaza cu feliutele de lamaie si se servste.

Acesta salsa poate fi servita ca o garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salsa de legume cu capere" nu uita sa-i faci un review.
 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de naut cu legume