Sandvici cu fasole -de post

de mihaelar63 in Sandvisuri, 25 Noi 2018 | 782 vizualizari

 

 De felul meu nu sunt mare amatoare de fasole boabe. Mereu mi-a parut mancarea cu fasole prea consistenta. De aceasta data m-am amorezat de sandviciul cu fasole. Initial am fiert boabe pentru o fasole batuta - frecata cum ii spunem noi. O parte a devenit materie prima pentru sandviciurile mele de post.
 

 

INGREDIENTE

  • Fasole alba marunta bine fiarta
  • zacusca cu vinete
  • ceapa verde
  • ridichi rosii
  • paine neagra cu cartofi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvici cu fasole -de post:


  1. Fasolea se intinde pe feliile de paine.

  2. Eu am avut o fasole alba -marunta, de anul acesta. La gust parca este ca untul.

  3. Peste fiecare felie cu fasole se da un strat subtire de zacusca.

  4. Presarati pe deasupra rondele de ceapa verde.

  5. Puteti prepara diverse combinatii dupa pofta si imaginatie.

  6. Eu am mai preparat sandvici cu fasole si rondele de ridichi rosii.

  7. Totusi cele mai gustoase mi-au parut cele cu zacusca.

  8. Langa aceste sandviciuri folositi salate de cruditati sau pur si simplu cate un ardei mare gras.

  9. Pentru mine urmeaza sa testez cu taitei de varza murata si cu castraveciori in saramura :D


Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Asemenea sandvici am pus si in pachetul pentru gustare la serviciu.

2

Varianta rapida este sa folositi fasole din conserva, gata fiarta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvici cu fasole -de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Panacris 1

26.11.2018, 19:29

Rocsi 1

26.11.2018, 21:57

Ce gustos este, numai bun pentru aceste zile de post!

dantes 1

30.11.2018, 11:49

Bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

7885 puncte

MotanLaOale

6960 puncte

mirela0911

6616 puncte

Tabita _

6518 puncte

mihaelar63

5432 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omleta cu verdeturi de primavara

de Adi 4

la 12:08

Salata Somn usor

pe 22.03 la 16:00

Desert prajitura cu ciocolata si banane

pe 22.03 la 12:46

Desert budinca de gris, cu gem de gutui și jeleu de portocale

de RODIMUR 5

pe 22.03 la 11:10

RETETA RECOMANDATA
Bors de fasole, cu urzici