Sandvici cu fasole -de post

de mihaelar63 in Sandvisuri, 25 Noi 2018 | 963 vizualizari

 

 De felul meu nu sunt mare amatoare de fasole boabe. Mereu mi-a parut mancarea cu fasole prea consistenta. De aceasta data m-am amorezat de sandviciul cu fasole. Initial am fiert boabe pentru o fasole batuta - frecata cum ii spunem noi. O parte a devenit materie prima pentru sandviciurile mele de post.
 

 

INGREDIENTE

  • Fasole alba marunta bine fiarta
  • zacusca cu vinete
  • ceapa verde
  • ridichi rosii
  • paine neagra cu cartofi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvici cu fasole -de post:


  1. Fasolea se intinde pe feliile de paine.

  2. Eu am avut o fasole alba -marunta, de anul acesta. La gust parca este ca untul.

  3. Peste fiecare felie cu fasole se da un strat subtire de zacusca.

  4. Presarati pe deasupra rondele de ceapa verde.

  5. Puteti prepara diverse combinatii dupa pofta si imaginatie.

  6. Eu am mai preparat sandvici cu fasole si rondele de ridichi rosii.

  7. Totusi cele mai gustoase mi-au parut cele cu zacusca.

  8. Langa aceste sandviciuri folositi salate de cruditati sau pur si simplu cate un ardei mare gras.

  9. Pentru mine urmeaza sa testez cu taitei de varza murata si cu castraveciori in saramura :D


Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Asemenea sandvici am pus si in pachetul pentru gustare la serviciu.

2

Varianta rapida este sa folositi fasole din conserva, gata fiarta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvici cu fasole -de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Panacris 1

26.11.2018, 19:29

Rocsi 1

26.11.2018, 21:57

Ce gustos este, numai bun pentru aceste zile de post!

dantes 1

30.11.2018, 11:49

Bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

4879 puncte

Rocsi

4490 puncte

Constelatialeu

4267 puncte

Lau

Lau 9

4125 puncte

lucy2002

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Melci cu nuca , stafide si scortisoara

ieri la 23:05

Prăjitură turnată cu brânză

ieri la 21:41

 Tortellini cu sos cheddar , jambon si fasole verde

ieri la 21:33

Jumari extra

ieri la 21:04

RETETA RECOMANDATA
Grau fiert