Sandvis cu sardine

de simona72 in Sandvisuri, 26 Sep 2015 | 601 vizualizari

 

Sunt adepta sandvisurilor facute in casa. Nu-mi plac banii "de buzunar" pentru pachet, indiferent de varsta copilului. Asa ca, daca a inceput scoala, fac sandvisuri pentru pachetelul copilului, iar unele, indiferent ca sunt servite la scoala, la serviciu sau acasa incerc sa le diversific, sa devina "Pachetelul vesel".

 

INGREDIENTE

  • 1 chifla cu seminte de dovleac
  • 1 lingura ulei de dovleac
  • 1 felie cascaval afumat
  • 1 felie rosie
  • 4-5 felii de fileuri de sardine in ulei
  • 2 felii de castravete murat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu sardine:

Chifla se taie in doua pe lungime. Se stropesc cele doua felii cu putin ulei de dovleac. Felia de chifla cu seminte se lasa deoparte, iar pe partea ramasa din chifla se aseaza o felie de cascaval afumat, o felie mare de rosie, deasupra cateva fileuri de sardine in ulei, doua felii de castravete murat, punem deasupra felia de chifla cu seminte si gata. Se serveste imediat sau se impacheteaza in servetele si se pune la pachet.

 

TIPS-URI

1

daca aveti timp, dupa ce ati taiat chifla in doua si ati stropit cu putin ulei de dovleac feliile, le prajiti intr-o tigaie gril, cu fata taiata in fos, pentru 1-2 minute

2

nu folositi multe fileuri de sardine, au gust sarat si pregnant de peste

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu sardine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Bya Ralu 1

26.09.2015, 16:01

delicios

MotanLaOale 1

26.09.2015, 19:13

Gicuta69 1

28.09.2015, 14:40

Tare bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinte sandwich