Sandvis "Rosu"

de simona72 in Sandvisuri, 15 Noi 2013 | 1007 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 chifla de casa
  • 2 lingurite salata de sfecla
  • 2 lingurite crema de branza ceva fin de la Delaco
  • feliute de ridichi
  • salata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis "Rosu":

Chifla se taie in doua pe orizontala. Branzica se amesteca cu salata de sfecla, iar rezultatul este o crema rosie si delicioasa. Se unge chifla taiata cu crema "rosie", se mai adauga feliute de ridichi si frunze de salata.


Pofta buna!!

 

TIPS-URI

1

sandvisul se poate face atat dulce cat si sarat, depinde cum ati facut salata de sfecla...daca nu ati adaugat sare si alte condimente in salata puteti sa punti o lingurita de miere si veti avea un sandis dulce

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis "Rosu"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Irina 1

15.11.2013, 13:00

Auzi, Simo, da' de ce mananci iaurt daca ai facut sandvis?

Irina 1

15.11.2013, 13:00

aaa, ni-l lasi noua!

Krystyan Trendy 1

15.11.2013, 17:28

foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Desert tort Imparatesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

RETETA RECOMANDATA
Sandwich cald la cuptorul cu microunde