Sandwich cald cu ton si salata

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 5 Sep 2014 | 947 vizualizari

 

Ideal pentru o gustare sau pentru o cina usoara si sanatoasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de ton in ulei
  • 4 baghete mici
  • ulei de masline 
  • oregano uscat 
  • 1 lingura de maioneza light
  • Salata:
  • salata verde,
  • o mana de creson,
  • frunze de patrunjel verde.
  • 4 jumatati de piersica din conserva,
  • 1/4 ceapa,
  • 2 rosii,
  • ulei de masline,
  • otet,sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich cald cu ton si salata:

Pregatim salata: spalam frunzele de salata si le rupem bucatele si le amestecam cu cresonul si patrunjelul . Adaugam rosiile si piersicile feliate si ceapa taiata solzisori. Dam deoparte.


Punem aparatul de sandwichuri la incalzit


Painea se desface in jumate si umplem cu tonul maruntit (punem cu generozitate) Punem putina maioneza si bagam in aparat , presand putin. Lasam cca 3 minute.


Scoatem pe un platou si stropim cu ulei de masline de ff buna calitate si presaram cu oregano uscat.


Asezonam salata cu ulei de masline, sare si otet.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cald cu ton si salata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

MOKUSKA 1

05.09.2014, 21:44

cristeena20 1

05.09.2014, 23:05

eu doar recuperez ca la concurs nu am participat deloc..

deyutzky 1

05.09.2014, 23:39

tare bun trebuie sa fie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Sandwich-uri cu omleta in aluat dospit