Sandwich-uri calde la cuptor

de Aletta in Sandvisuri, 4 Sep 2015 | 14631 vizualizari

 

Reteta aceasta delicioasa o am de mult la favorite de la dragul nostru bucataras Motanel. Celebrele CROQUE MONSIEUR dar eu am vrut sa le numesc mai simplu.
I-au placut mult iubitului meu si cu siguranta o sa mai tot fac.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii paine toast
  • 4 felii sunca Praga
  • 4 linguri smantana
  • 100g cascaval Delaco
  • 1 lingurita unt
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich-uri calde la cuptor:

Se incinge cuptorul la 200 grade.

Se rade cascavalul.

Se ung feliile pe marginile exterioare ( pe coaje) cu unt topit pentru o rumenire frumoasa.

Se pun in tava de copt 2 felii paine.

Se ung cu smantana.

Se pun cate 2 felii de sunca pe fiecare felie de paine.

Se presara sare  si piper.

Se presara cascaval ras.

Se pun deasupra si celelalte 2 felii de paine.

Se ung deasupra cu smantana.

Se presara cascaval din abundenta.

Se introduce tava in cuptor 15-20 minute pana se topeste cascavalul si se rumeneste frumos.

Se taie in diagonala si se serveste.

Delicios!!!

TIPS-URI

1

Pentru a fii mai rumenite se lasa cu 10 minute mai mult.

2

Se pot pune si alte condimente dupa gust.

3

Eu am folosit salam deoarece le-am facut pe la ore 23:00 :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich-uri calde la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Sendviş cald clasic