Sangria

de cristeena20 in Cocktail, 2 Ian 2013 | 3069 vizualizari

 

E o bautura de origine spaniola, dar populara pretutindeni. Nu are mult alcool si adaosul de fructe ii da un gust special...

 

INGREDIENTE

  • 2 l vin rosu
  • 1,5 l 7Up sau Schweps
  • frunze de menta
  • 1 lamaie
  • 2 portocale
  • 2 bastoane de scortisoara
  • putin zahar
  • gheata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sangria:

- Pregatim un vas pentru a face bautura

- Taiem  fructele in cuburi mari sau felii ; adaugam coaja de portocala taiata fasii; menta spalata, gheata si zaharul , scortisoara - le punem in vasul pregatit

- Turnam vinul rosu si adaugam bautura gazoasa , 

- lasam sa se itnrepatrunda aromele inainte de a servi.

 

TIPS-URI

1

Putem folosi si alte fructe precum mere, piersici, struguri, etc...

Daca ti-a placut reteta noastra "Sangria" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

02.01.2013, 21:33

adry88 1

03.01.2013, 11:29

bun

Panacris 1

05.01.2013, 11:36

Interesant!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V