Saramura de macrou

de Pushaa in Peste, 25 Ian 2014 | 4717 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati macrou
  • 1 cana apa
  • 1 lingura bulion sau suc de rosii
  • 1 crenguta de cimbru
  • sare, piper, boia dulce
  • 2 catei de usturoi
  • 1lingurita otet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de macrou:

Pestele se curata, se taie capul si coada; se spala in mai multe ape si se taie in 2 sau 3 bucati. Se condimenteaza cu sare si piper, se da prin faina si se prajeste in ulei.

Pentru saramura punem apa la fiert cu sare si condimentele dupa gust si lasam sa clocoteasca. Apoi adaugam bulionul sau suc de rosii, cimbrul, putina boia de ardei dulce sa iasa ma rosie si mai lasam 2-3 minute. Cand inchidem aragazul punem
usturoiul pisat si frecat cu putin ulei ca la maioneza si otetul.Asezam bucatile de peste in farfurie si punem saramura calda peste el.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de macrou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

25.01.2014, 23:56

MotanLaOale 1

25.01.2014, 23:56

mihaelam90 1

26.01.2014, 23:02

bun bun..vrem vrem

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Saramura de peste cu mamaliguta