Saramura de pui

de Sylvia in Pui, 15 Iun 2010 | 3470 vizualizari

 

Am luat aceasta reteta de la Julie de pe www.bucatars.ro mi-a placut foarte mult plus ca nu mancasem niciodata asa ceva.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de :
  • cateva bucati de carne de pui pe care le condimentam bine cu sare, piper, boia si ierburi aromate si le facem pe grill la foc foarte mic sa se patrunda .
  •  Pentru saramura avem nevoie de :
  • un catel de usturoi taiat feliute mici,
  • sare,
  • piper boabe ( eu nu am avut si am pus macinat ) ,
  • cateva rondele de ardei iute, 
  • putina boia .
  • Pentru ca eu nu folosesc vegeta am mai pus ca sa  ii dea gust cateva rondele  de ardei capia, un fir de ceapa verde taiat marunt si o lingura de ierburi uscate aromate. 
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de pui:

Bucatile de carne condimentate bine in prealabil se fac pe grill pe foc minum sa se patrunda bine.


Ingredientele pentru saramura se pun cu o cana de apa la fiert si le lasam sa clocoteasca cateva minute. Dupa ce s-au facut bucatile de carne le punem si pe acestea in saramura si le lasam sa clocoteasca 2-3 minute ( iau un gust deosebit ).


Am servit saramura de pui cu o mamaliguta foarte moale si vreau sa va spun ca a fost minunata, multumesc de reteta Julie, o sa o repet cu siguranta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mena29 1

17.06.2010, 23:54

E pe gustul meu,carnea de pui e preferata mea

elena1988 1

25.03.2011, 12:29

babi5 1

04.09.2013, 16:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti