Sarmale

de RuxyRux in Porc, 2 Ian 2014 | 1496 vizualizari

 

Da daaa...stiuuuuu.... toata lumea stie sa faca sarmale :))))))) ...asta e reteta mamei mele dragi...pentru sarmalute delicioase...preparate cu ajutorul masinii de tocat Nauman...multumesc :) si multumesc Bucataras.ro :)

 

INGREDIENTE

  • 3 kg si jumatate de ceafa de porc
  • 600 gr afumatura( sunculita taraneasca bine afumata sau ce doriti)
  • 2 cani bune de orez
  • sare
  • piper
  • un borcan mare de pasta de rosii
  • 5 verze( sau foi de varza la pachete)
  • 5 cepe mari
  • marar( daca doriti)
  • cimbru( daca va place)
  • boia dulce( optional)
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale:

Sunt sarmalute facute de mama :)


Se toaca carnea impreuna cu afumatura si ceapa. Se framanta impreuna cu condimentele, sarea dupa gust si 3/4 din borcanul de bulion, pana rezulta o compozitie omogena. Umplem foile de varza si rulam sarmalele.


La baza oalei asezam varza tocata si sunculita afumata, bucati de kaiser, punem si marar daca dorim, apoi sarmalele , din nou afumatura si deasupra din nou varza si pasta de rosii. Desigur punem apa cat este nevoie( eu le-am fiert in Zepter) si apoi cand le-am incalzit le-am pus in tava la cuptor pentru o jumatate de ora.


Am fiert sarmalele trei ore la foc mic.


O mare mare bunatate.....


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

nadea68 1

03.01.2014, 13:13

ador sarmalele

laura_n 1

03.01.2014, 18:21

)) dar astea sunt si mai bune

RuxyRux 1

03.01.2014, 21:38

Multumeeesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pomana porcului