Sarmale cu ciuperci

de gaby_gabytza in Mancaruri de post, 27 Ian 2013 | 956 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • cimbru
  • marar
  • 200 g orez
  • cca 1 kg ciuperci
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 ardei rosu
  • 2 linguri pasta de tomate
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu ciuperci:

Ceapa o tocam si o calim in putin ulei,adaugam morcovul dat prin razatoare,ardeiul tocat,ciupercile curatate si tocate marunt(eu le-am dat prin robot). Lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care adaugam pasta de tomate,1 cana de apa si orezul(spalat si scurs bine).


Potrivim de sare si piper si lasam sa fiarba cateva clocote. Lasam sa se raceasca dupa care adaugam mararul si cimbrul uscat si omogenizam. Intre timp pregatim frunzele de varza.


Infasuram sarmalele si le asezam in oala,adaugam putina apa amestecata cu 1 lingura de pasta de tomate si cca 100 ml ulei.


Dam oala la cuptor la foc mic spre mediu .Testam cand sunt fierte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

gaby_gabytza 1

28.01.2013, 11:22

ms mamaie

Sim0na 1

28.01.2013, 21:36

gaby_gabytza 1

31.01.2013, 17:50

ms simona

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu păsat și ciuperci