Sarmale cu legume

de susu in Mancaruri de post, 10 Dec 2015 | 2805 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de orez (250 g),
  • 3 cepe albe si rosii,
  • 3 morcovi,
  • o telina potrivita,
  • 2 ardei capia rosii,
  • 1 pastranac,
  • 1 patrunjel,
  • frunze de telina,
  • 1 legatura de marar,
  • 1 legatura patrunjel,
  • piper,
  • condimente,
  • 2 lgt vegeta,
  • cimbru,
  • foi de dafin,
  • pasta de rosii,
  • varza murata sau foi de vita,
  • ulei,
  • 2 catei usturoi,
  • curry,
  • boia
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu legume:

Albitura se rade mare si o parte din morcov ras fin. Calim ceapa tocata marunt, adaugam ardeii cuburi, morcovii si albitura. Folosim aceeasi cantitate din fiecare : patrunjel, pastarnac, telina si morcov. Calim separat orezul, adaugam 1 lgt curry, boia, putina vrdeata si bulion. Punem orezul la legume si 2 maini de verdeata. Potrivim de sare si facem sarmalele. Punem varza tocata pe fundul oalei, sarmale, mirodenii printre ele : oregano, piper, cimbru, marar, pasta de rosii dizolvata in apa clocotita cu putina vegeta si zeama de varza. Dam la cuptor sa se rumeneasca frumos vreo ora la 200 de grade.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Gicuta69 1

11.12.2015, 08:53

Delicioase!

anca_rm 1

11.12.2015, 10:51

ador aceste sarmale

portiadelumina 1

12.12.2015, 09:44

N-am încercat acest model, dar m-ar tenta, sunt destulee zile de post în care le putem încerca. Nu mă prea împac cu curry, dar găsesc eu ceva să-l înlocuiesc.
Fain!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crumble cu capsuni si rubarba - reteta cu nr. 300

de oanapl 5

ieri la 20:32

Friganele dulci cu aroma de portocale si gem de caise

de Camelya 4

ieri la 19:47

Salata cu oua de prepelita

de oanapl 5

ieri la 19:45

Musaca de cartofi cu varza si carne

de Adi 3

ieri la 19:38

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu ciuperci