Sarmale cu varza acra

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 7 Feb 2010 | 3464 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -aprox 1 kg carne de porc sau amestec
  • -2 verze acre
  • -o cana de orez
  • -4-5 linguri de pasta
  • -2 cepe mari
  • -delikat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu varza acra:

-ceapa tocata marunt o calim in putin ulei


-adaugam orezul si mai lasam putin


-pasta o amestecam cu o cana de apa si o adaugam peste orez si ceapa


-ceapa cu orezul si pasta se toarna peste carne,se adauga delikat si se amesteca bine


-alegem foile pentru sarmale si tocam putina varza pentru a pune pe fundul ceaunului


-dupa ce punem varza si putina pasta deasupra incepem sa impachetam sarmalele si le asezam una langa alta


-dupa ce am terminat de pus sarmalele punem 2-3 foi de dafin si pasta si continuam cu alt rand


- cand terminam de asezat sarmalele punem un ultim strat de varza,foi de dafin,pasta si 3-4 feli de sunculita


-puneti apa pana deasupra sarmalelor si lasati sa fiarba(verificati din cand in cand daca sunt fierte si mai puneti apa)


-se servesc simple sau cu smantana

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu varza acra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Teo 1

07.02.2010, 20:45

ce cuminti asteapta sarmalele in farfurie! imi amintesc de inceputuri ,cand am facut prima data sarmale ,le-am pus la foc fara sa pun apa; ce-a iesit.....!

adry88 1

07.07.2011, 11:11

ce bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo

de Adele 5

ieri la 23:39

Briose cu frisca si ciocolata

de GeorgiG 5

ieri la 22:35

Piure in trei culori

de Camelya 4

ieri la 20:39

Cozonac fara framantare

ieri la 20:10

RETETA RECOMANDATA
Salata de primavara