Sarmale in foi de varza

de Doralinda in Mancaruri cu carne, 31 Ian 2013 | 1627 vizualizari

 

Chiar ca nu mai are nevoie de introducere! Atat de gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne tocata vita
  • 100 gr orez
  • o jumatate varza murata
  • 2 linguri ulei masline
  • marar tocat
  • 50 bulion rosii
  • 1 ceapa data prin razatoare
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale in foi de varza:

Amestecam carnea cu toate ingredientele, (exceptie varza) apoi impachetam in foile de varza si punem la fiert, la foc mic cca 1 ora, acoperit!

 

TIPS-URI

1

Ca sa fie mai gustoase, eu pun si in oala in care fierbo lingura de ulei si putin bulion de rosii.

2

in oala in care gatesc, astern hartie ptr copt sau foi de varza.

3

prefer sa nu calesc ceapa si orezul, e mai sanatos asa si la fel de gustos.

4

puteti adauga si cateva felii de bacon la fierbere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale in foi de varza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

Doralinda 1

02.02.2013, 21:36

Diana

babi5 1

27.08.2013, 19:05

Doralinda 1

28.08.2013, 00:34

Babi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Rulada de curcan si orez cu ciuperci