Sarmale in varza murata

de AnyCostescu in Mancaruri cu carne, 22 Mar 2013 | 6566 vizualizari

 

De mult pofteam eu la niste sarmalute in varza acra...Si uite ca le-a venit in sfarsit randul...daca le scoatem carnea tocata vor fi excelente intr-o zi de post..
Incercati cu incredere >:D

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • o ceasca ulei
  • 250 g orez
  • 200 g carne tocata
  • 5 linguri pasta de rosii
  • sare,piper
  • o jumatate de varza murata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale in varza murata:

Pentru inceput,scoateti varza din butoi si opariti-o cam 10 minute..


Ceapa se toaca cubulete si se pune la calit..Morcovul se rade pe razatoare si se pune peste ceapa..Se lasa sa se caleasca impreuna pana se inmoaie ceapa.


Adaugam carnea tocata si amestecam bine.Punem sare si piper( eu am pus jumatate de lingurita de sare si cam tot jumatate de lingurita de piper,,a fost suficient zic eu).


Lasam sa se caleasca pana carnea isi schimba culoarea..Apoi adaugam orezul spalat bine,si pasta de rosii..Mai lasam pe foc cateva minutele( cam 5 asa).


Dam deoparte si lasam sa se raceasca compozitia..


In acest timp portionam varza si o pregatim pentru umplut..


Se ia cate o foaie de varza si se pune o lingura de compozitie..se ruleaza si se pun intr-un ceaun de tuci, dar nuu inainte de a pune niste resturi de varza pe fundul ceaunului.


Se ruleaza toate sarmalutele si se pun in ceaun..Eu am pus si 2 ardei umpluti..


Se fierb apoi se servesc cu smantana.


S-aveti pofta!

 

TIPS-URI

1

daca vreti o varza mai usor de manevrat ,opariti-o apoi puneti-o in congelator cu cateva zile inainte de a va apuca de sarmale..

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale in varza murata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

Geanina87 1

13.12.2013, 07:07

Pushaa 1

23.12.2013, 11:02

kytz 1

25.02.2015, 19:27

Super bune, deja salivez.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc invelit in bacon si umplut cu carnat