Sarmalute de post din stevie

de sasha in Mancaruri de post, 11 Apr 2013 | 2712 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 115 frunze de stevie
  • 2 cani de orez
  • 2 cepe mari
  • 1 leg marar
  • 10 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 25
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute de post din stevie:

Se lasa de cu seara 2 cani de orez in 2l de apa la inmuiat. Scurgem orezul de apa, fara a mai ramane.Tocam ceapa si o calim cu bulion in putin ulei si rasturnam peste orez,mararul tocat , sare si piper dupa gust. Spalam stevia , ii taiem cozile si vena de pe patalele frunzei. Le oparim in apa pentru 30 de secunde. Luam fiecare frunza in parte si o rulam cu putina compozitie,punem apa cat sa le cuprinda si le dam la fiert pentru 30 de minute la foc mic.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute de post din stevie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

sasha 1

12.04.2013, 12:13

Da exact 115 am folosit, pentru ca atat am cules si nu am folosit legume pentru ca asa am hotarat cu familia, adesea folosesc, casacval,morcov,ardei si ciuperci, dar ieri a fost o exceptie.

Rocsi 1

12.04.2013, 20:11

Ce bune sunt sarmalutele

Bya Ralu 1

20.04.2013, 18:19

bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa cu zdrente

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute de post