Sarmalute de post din stevie

de sasha in Mancaruri de post, 11 Apr 2013 | 2515 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 115 frunze de stevie
  • 2 cani de orez
  • 2 cepe mari
  • 1 leg marar
  • 10 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 25
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute de post din stevie:

Se lasa de cu seara 2 cani de orez in 2l de apa la inmuiat. Scurgem orezul de apa, fara a mai ramane.Tocam ceapa si o calim cu bulion in putin ulei si rasturnam peste orez,mararul tocat , sare si piper dupa gust. Spalam stevia , ii taiem cozile si vena de pe patalele frunzei. Le oparim in apa pentru 30 de secunde. Luam fiecare frunza in parte si o rulam cu putina compozitie,punem apa cat sa le cuprinda si le dam la fiert pentru 30 de minute la foc mic.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute de post din stevie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

sasha 1

12.04.2013, 12:13

Da exact 115 am folosit, pentru ca atat am cules si nu am folosit legume pentru ca asa am hotarat cu familia, adesea folosesc, casacval,morcov,ardei si ciuperci, dar ieri a fost o exceptie.

Rocsi 1

12.04.2013, 20:11

Ce bune sunt sarmalutele

Bya Ralu 1

20.04.2013, 18:19

bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sarmale manastiresti