sarmalute din piept de curcan

de Dana Cristea - pusikmea in Curcan, 7 Apr 2010 | 2383 vizualizari

 

am vr sa fac de data asta niste sarmalute mai usoare, asa ca am ales carnea de curcan

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de curcan,
  • 2 cepe, 2 kg orez
  •  o felie de paine,
  • o varza acra
  • 3 linguri suc de rosii,
  • marar,
  • sare,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA sarmalute din piept de curcan:

Pieptul de curcan se trece prin masina de tocat si se amesteca cu miezul de paine muiat si stors, ceapa calita in 2 linguri ulei. Se adauga orezul spalat, sare si piper. Se fac sarmalute. Pe fundul unui vas se pun citeva frunze de varza, apoi o legatura de marar, sarmalutele si se acopera cu varza tocata si totul cu apa. Se pune la fiert si cand sunt aproape gata se adauga sucul de rosii.


Se servesc cu mamaliguta si smantana.

 

TIPS-URI

1

se poate face si cu frunze de vita.

Daca ti-a placut reteta noastra "sarmalute din piept de curcan" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Dana Cristea - pusikmea 1

08.04.2010, 12:49

ms nadina

Dana Cristea - pusikmea 1

08.04.2010, 12:49

ramo

Dana Cristea - pusikmea 1

08.04.2010, 12:50

ms danis

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Curcan cu mere la cuptor