Piept de curcan cu crusta crocanta

de Sidy in Curcan, 18 Oct 2011 | 9006 vizualizari

 

Înlocuieşte clasicul şniţel de pui cu această reţetă de piept de curcan în crustă crocantă . Uite o reţeta pentru un piept de curcan crocant si delicios!

 

INGREDIENTE

  • 600 g piept de curcan
  • 1-2 lingura mustar
  • 150 g pesmet
  • sare
  • piper
  • curry
  • cimbru
  • oregano
  • scortisoara
  • cilli
  • 30 g unt
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan cu crusta crocanta:

Se taie pieptul de curcan felii.

Intr-o farfurie intinsa se amesteca pesmetul , condimentele si patrunjelul taiat marunt.

Feliile de piept putin batute ,se freaca cu unt , se ung cu mustar si apoi se tavalesc prin pesmet.

Intr-o tava se pune untul si se aseaza carnea cu pesmet si se da la cuptor cam 30 de minute sa se coaca bine, pina se rumeneste bine( la 180grade C)

Feliile crocante le-am servit impreuna cu cartofi cu migdale( am scris reteta mai demult) si cu salata de ardei copti.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu crusta crocanta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

18.10.2011, 20:33

sunt bune de tot si imi place si faptul ca nu sunt prajite

MIUTA 1

19.10.2011, 12:24

Foarte bun,imi place cum arata vreau si eu

Lau 1

20.10.2011, 21:04

bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Snitele de curcan cu parmezan