Savarine false

de Adele in Dulciuri, 3 Oct 2014 | 2982 vizualizari

 

In ultimul timp tot ma gandesc la savarine ,desertul preferat din copilarie ,dar din lipsa de timp si poate chef :D am decis sa fac ceva asemanator :D ..

 

INGREDIENTE

  • 3 oua.
  • 3 linguri zahar.
  • 10 gr praf de copt.
  • 50 gr unt.
  • 5 linguri de faina.
  • 1 esente rom.
  • ! esenta rom/2 linguri zahar/100 ml apa pentru sirop.
  • Frisca batuta.
  • Dulceata de capsuni.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Savarine false:

Pentru inceput separam galbenusurile de albusuri,mixam bine albusurile si le lasam deoparte,dupa care mixam galbenusurile cu zahar,esenta de rom si intre timp adaugam si untul topit (nu prea fierbinte) si continuam sa mixam pana devin spumoase.Adaugam faina si praful de copt si incorporam bine albusurile batute pana compozitia devine omogena si cu o consistenta destul de groasa.

Pregatim formele si le umplem pe jumatate si dam la cuptor la 180 ° pentru 15-20 de minute.

Pregatim siropul din apa ,zahar si esenta de rom.

Cand sunt gata si se racesc,le luam si le taiem in doua ,le insiropam si le umplem cu frisca ,deasupra punem dulceata de capsuni.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Savarine false" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

Adele 1

03.10.2014, 21:02

Rocsi

Dya Daniela Andrei 1

04.10.2014, 22:00

Adele 1

04.10.2014, 22:24

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Panna Cotta