Scarita afumata cu orez si legume

de Bya Ralu in Porc, 9 Mar 2016 | 1594 vizualizari

 

Eram in pana de idei, dar a iesit ceva foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de scarita afumata
  • 1 cana de orez
  • 1 ceapa alba
  • 1-2 morcovi
  • 1 bucata mica de pastarnac
  • apa
  • ulei de masline
  • vegeta/piper/ghimbir
  • 1 legatura de patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scarita afumata cu orez si legume:

Scarita afumata se pune la fiert intr-o craticioara cu apa pentru circa 40 minute sau pana cand este fiarta bine.


Ceapa se toaca marunt,morcovii se taie rondele,iar pastarnacul cubulete si se pun la calit in ulei de masline impreuna cu orezul clatit cu apa.


Se ia cate un polonic din zeama in care a fiert scarita si se pune peste orez pana cand il acoperim.


Punem condimentele, amestecam des si mai adaugam din zeama cand este nevoie pana cand este bine fiert orezul si legumele.


La sfarsit se pune patrunjelul tocat marunt si scarita afumata.


Se serveste cald.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Scarita afumata cu orez si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

anca_rm 1

10.03.2016, 10:40

buna mancarica

Bya Ralu 1

10.03.2016, 11:02

multumesc

mihaelar63 1

15.03.2016, 08:00

In asemenea momente reusesti o mancare , traznet .
Eu daca fac mancare in graba si fara sa-i acord multa atentie , de multe ori este grozav de gustoasa . Eu ii zic mancare facuta in batjocura, dar rivalizeaza cu una ce am bibilito )

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc in sos picant de rosii cu ceapa caramelizata