Scoici

de ianculubita in Fructe de mare, 2 Sep 2011 | 13677 vizualizari

 

Intr-o zi,m-au luat copiii in oras la o portie de scoici;cum sunt eu mai curioasa,am studiat,am mirosit,am gustat din sos iar peste cateva zile le-am facut surpriza dandu-le la masa aceleasi scoici cu bani mai putini;acum va invit pe voi sa savurati virtual....

 

INGREDIENTE

  • 2 kg de scoici
  • 2 linguri de unt
  • 2 echalote(este o ceapa lunguiata,rosie,cu miros de usturoi,noi nu avem)
  • 4 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1l de vin alb
  • 1 crenguta de cimbru
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici:

Intr-o oala am pus untul apoi usturoiul,echalotele,ceapa toate taiate marunt;dupa ce s-au inmuiat am adaugat vinul si cimbru;cand a inceput sa clocoteasca am adaugat scoicile bine curatate si spalate(care au fost deschise le-am aruncat);nu le-am tinut decat 5-6min,pana s-au deschis toate;le-am servit la masa cu cartofi prajiti si bere,au fost delicioase(ca la restaurant)

Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Creveti simpli