Scoici cu ton si sos de rosii

de Adrian2016 in Paste, 6 Oct 2016 | 983 vizualizari

 

Micuta noastra ar manca paste toata ziua.Intr-o seara imi spune:Tati cat este de greu sa faci paste?Usor am raspuns eu.Atunci sa faci si tu ,mama face numa ea si vreau sa mananc facute de tine,asa ca m-am pus pe treaba.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr de scoici(paste)
  • 300 gr de ton
  • 300 ml rosii in bulion
  • 5 catei de usturoi
  • 200 gr cascaval ras
  • ulei de masline
  • oregano
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici cu ton si sos de rosii:

Intr-o oala am pus apa la fiert cu putina sare.Cand a inceput sa fiarba apa am pus pastele si le-am lasat sa fiarba 10 minute.Separat intr-o tigaie am pus doua linguri de ulei de masline si am calit putin usturoiul pe care in prealabil l-am taiat feliute.


Am adaugat tonul scurs de ulei,rosiile in bulion, oregano,sare si piper.Am lasat sa fiarba 10 minute la foc mic.Cand pastele au fiert le-am scurs bine si le-am pus intr-un castron.Am adaugat peste paste sosul si am amestecat bine.Le servim cu cascaval ras deasupra.


 

TIPS-URI

1

in loc de usturoi puteti folosi ceapa .

2

ies mai delicioase cu parmezan in loc de cascaval.

3

in loc de pasta de rosii puteti folosi o smantana grasa la pepararea sosului si puteti aroma cu busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici cu ton si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

anca_rm 1

07.10.2016, 09:47

ce bine ar fi sa fie zi de zi paste la masa , asa si Oana ca si Ana Maria . Tare bune paste ai facut

mihaelar63 1

07.10.2016, 10:52

Buuune !!!!

Adrian2016 1

07.10.2016, 10:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cochilii cu lapte si aroma de lamaie