'Scoici' integrale umplute

de ANCA in Paste, 9 Mar 2010 | 2896 vizualizari

 

Am gasit scoicile la un magazin bio si mi-au facut cu ochiul, asa ca nu am putut sa le refuz:)

 

INGREDIENTE

  • scoici (paste) din grau dur
  • 500 g carne tocata de berbec/miel/oaie sau ce carne se doreste
  • 5 ciuperci proaspete
  • patrunjel, marar proaspete
  • o legatura ceapa verde
  • un ou
  • cimbru, oregano, sare, piper
  • Sos:
  • 500 ml suc de rosii
  • 150 ml vin alb sec
  • 2-3 catei usturoi pisati
  • cimbru
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA 'Scoici' integrale umplute:

Carnea tocata (am avut berbec, am tocat-o eu) se amesteca bine cu toate ingredientele, tocate marunt. Pentru sos, amestecam sucul de rosii cu vinul, usturoiul si condimentele.


Pastele se fierb pe jumatate, la foc mic, pentru a nu se lipi, cam 7-8 minute, sa nu fie moi.


Le-am scos cu grija, le-am umplut cu compozitia de carne si le-am asezat intr-un vas yena. Am turnat peste ele sosul si am acoperit vasul cu folie de aluminiu. Am pus la cuptor la 200 grade cca 30 minute, apoi am presarat de-asupra cascaval ras si am mai lasat cateva minute in cuptor.


Se mai lasa sa se odihneasca 10 minute, sa mai traga din sos, apoi se mananca cu mare pofta!


Au iesit demential!

 

TIPS-URI

1

Pastele din grau dur au timp de fierbere mai lung decat cele obisnuite.

Daca ti-a placut reteta noastra "'Scoici' integrale umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

rivka 1

10.03.2010, 21:52

aha arata super de tot, nu sunt moarta dupa paste spre nefericirea barbatului dar de astea as manca ca au umputura groasa .
a facut si ala oancea paste de astea, m-am uitat de atunci dupa ele, nu am gasit nici eu asa mari in supermarketuri inca....

nadina73 1

30.03.2010, 02:46

super bune

Adinacarla 1

29.06.2010, 10:42

bun, bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

RETETA RECOMANDATA
Farfale cu creveti roz si scoici cu usturoi