Scovergi de primavara

de ana in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2010 | 10924 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 300 ml apa
  • 25 gr drojdie
  • 3 fire ceapa verde 
  • marar 
  • patrunjel 
  • iaurt
  • branza telemea
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scovergi de primavara:

Se framanta aluatul in care adaugam ceapa taiata fin ,mararul,patrunjelul si lasam la dospit.

Pana creste aluatul razuim branza pe care o amestecam cu 2 linguri de iaurt .

Cand aluatul este gata formam mici scoverci pe care le prajim in ulei incins ,dupa ce terminam operatiunea ,servim scovergile cu branza. 

Sursa 

Daca ti-a placut reteta noastra "Scovergi de primavara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

ana 1

28.04.2010, 14:28

asa-i miha ,mersi

liana_geicu 1

28.04.2010, 20:11

Imi ploua in gura, la mine in zona se numesc "turte" si se fac simple, fara verdeata, iar mie imi plac cu branza ce pofta mi-ai facut pt ca nu am mai mancat de multa vreme. In weekend-ul asta sper sa merg acasa si o sa o rog pe mama mea sa faca cateva..mie nu imi ies asa bune (pufoase)

ana 1

29.04.2010, 07:26

Liana si la noi tot asa se fac simple ,cel coapte se numesc turte si astea prajite scovergi.am adoptat reteta lui Vladut ca mi-au facut pofta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada de carne